10 OKTATÁSI HONLAPOK FIGYELEMBE ONLINE TANFOLYAMOK

Mint azt mindannyian tudjuk, hogy a tudás minden, és az emberek sikere közvetve attól függ, hogy az emberek a tudás és a tudás szerzett különböző módokon különböző emberek és a legfontosabb dolog, amit én megyek, hogy megvitassák veled, van javulás bennük; az Ön számára, a tudás javítja a tudás és akkor előre a karrierjét azáltal, hogy javítja a tudás és a főbb dolgokat, amit meg kell értened a tudás előnyeit segítségével az online tanulási helyszínek. Ez igazán igazi csodálatos és ez speciális-ban más műszaki építész. A téma az Ön által megfontolandó fő téma. Más olyan tárgyak, amelyek a műszaki vagy a tantárgy kreatív emberek, akik akkor vegye kreatív témákat, és ha egy technikai személy, akkor vegye be a fő téma, mint a technikai téma, de a legfontosabb dolog, amit én megyek, hogy megvitassák, miért online learnin g-helyek nagyon fontos manapság, és sok elfoglalt szakemberek nem online learning terek, hogy javítsák a tudást, így szeretné, hogy a készségek a következő szintre, és nem akar menni. És szeretné viselni a munkát, amit csinálsz, és a munkád, valamint azt szeretné, hogy javítsa a tudás, és csak egy módon lehet tanulni online javítani a tudást a harap, ezért Építek egy teljesen új skill , akkor jobb, ha meg akarjuk tanulni valami újat a rangsorban a helyszínek a kreativitás és a mi természetesen segített kitörni, és a felső kereső oldalakon. A legjobb ár az olvasásra. A fő dolog szükséges az Ön számára, hogy a legjobb, amit én megyek, hogy megvitassák veled, amelyben úgy döntesz, hogy mit keres, hogy megtanulják a legfontosabb dolgokat, keres egy témát keres egy egyetemi diploma? Témakörök keres általános téma, amely meg akarja tanulni, hogy melyik típusú tárgy szeretne tanulni ez a legfontosabb dolog, amit el kell dönteni, mielőtt választó online learning sites.

1.edX: ez az egyik legnépszerűbb online learning oldalak mellett az alapvető tanúsítás, és ha szeretne tanulni, és kap egy egyetemi diplomával, akkor ez a legjobb honlap az Ön számára, és ez a legjobb hely az Ön számára, amit figyelembe tanfolyamok akkor a küldő alkalmazások csatlakozni a c ourse, és ha már kiválasztott ez az Egyetem, akkor az én oktatási online és a Iswvidyaly fokú online betéti, amely be Önnek, akkor jogosult lesz a mértéke, meg kell értened. Mértéke az, hogy 10 diák kap ugyanolyan mértékben. Kapsz ugyanolyan mértékben online, így nincs különbség az egyetemen, ha át a vizsga meg kell felelnie a vizsgán, hogy meg kell felelnie a vizsgán rendesen.

2. Udemy: a tanulás nagyon csodálatos, és meg szeretné tanulni a sokféle technikai tárgyak, csak csatlakozni a tanulási Közösséget, hogy felajánl egy területen, és ha szeretne tanulni tárgyakat exportálni, akkor ezen a honlapon a hosszú segít futtatni a legnépszerűbb téma fejlesztési menedzsment, és még sokan mások azok számára, akik már javítják a tudásukat, és jelentkezzen be, hogy a honlap nincs regisztrálva ezzel a korrekcióval.

3.Khan Akadémia: a lényeg a tudás, és ha képes-hoz kap a tudás, akkor a gondolkodás valóban változik, és ezen a honlapon van igazán mit tanulni, és mit tanít az ember, akit ismerek meg fogom mondani erről a honlapon. Nos, szeretné tanítani a gyermekeket ingyen használja a médiumok, hogy szeretik a legtöbb videót, és hogy bármilyen témában a kedvenc tárgya, mint például a legnépszerűbb tárgya a matematika is elérhető ezen a honlapon, amely Ön csak akar-hoz összead valamit az agyad egy d a barátok és a család és a gyermek. Ez a cég biztosan javítani a tudását a családtag.

4.MIT Open tanfolyami: ez az egyik legnépszerűbb Egyetem, amely teljesen online, és most, ha meg akarjuk érteni bármely témában mély megértés ma, akkor ezen a honlapon tényleg fog segíteni a hosszú távon MIT Open Courseware tényleg nagyon hasznos millió s a hallgatók megértsék a téma mélyen, ha tanulni online a MIT nyílt jóléti Egyetem MIT Egyetem tanfolyam-lista beérkezett akar, akkor megteszi a téma Engineering is elérhető ezen a weboldalon.

5. Alison: ha támogatja egyszerű oktatás és a profit-felügyeleti központ hatáskörét, amely segít hosszabb ideig, és beszélni a kar és a láb a környéken, hogy Önnek szakmai informatikai programozási képek és egyéb kérdésekben, mint a Python Segít megérteni, olvasás és megértés, és szeretne menni egy új megközelítést a tanulás a tudás, és ez egy hasonló módon a mi osztály kutatni a kódexek és a fejlesztés és az online tökéletes látszó honlapján, hogy a honlap segít.

Ebben a cikkben már próbáltam nyújtani Önnek az első szintű megvalósítható felbontás az internetes oldal, amely segít, hogy növelje a tudást megszerzésének on-line tudás és tanulás az on-line platformok és ezzel a vágy, hogy adja meg. Látod, néhány élelmiszer, hogyan fog dönteni. És Önnek van-hoz szerelem a kor szerint a új fejlődés és tudomány melyik a világ van szerzés online tudás-ból Cytos érted most. A kritikus gondolkodás használni, hogy szeretné, hogy ki a képességeit szeretné a kutatás, mint Ön javára tanul. Kódolás. Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a marketing, akkor támogatja a képek megvizsgálása, vagy bármit is dönt, hogy elemezzék az on-line weboldalak, mint te kezdte el a tanulást a MIT és a Harvard Egyetem vagy az EDX hallgatók kínálnak nagyszabású egyetemi végzettség és a know-how kihasználni a nemzetközi privát éhezés nehézsége. . A szakma teszi az életmód jobb, idióták segíthet, hogy a potenciális Isten, és mestere nagyon szép ügyekben, és ez valóban elképesztő, hogy ez a kereskedelmi vállalkozás irányítási forma és a biológia és az élettudományok útmutatók és azt is bemutatja idióták. A szabályozás mértéke által kínált cím MIT professzor 9, kiadványok laptop tudomány és programozás lehet terjeszteni a Python, vagy tudatában kell lennie, hogy mit vesz. Asztrológus program Manager 11 echo III keresztül Rotary Institute of Technology.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: