SYARIKAT ANTIVIRUS TERATAS DI DUNIA

Seperti yang kita semua percaya bahawa dunia Internet tidak selamat sepenuhnya, jadi terdapat beberapa peluang untuk virus oleh penggodam. Sebab utama untuk serangan hacker adalah disebabkan oleh beberapa kelemahan dalam pengekodan, tetapi masih ada cara untuk membatalkan gajet komputer anda jika anda menggunakan perisian antivirus.

Apabila kami menggunakan sistem PC kami, banyak fail akan ke bahagian dalaman komputer kami dan disebabkan oleh pengendalian fail tunggal, kami boleh mencapai banyak tugas, tetapi jika terdapat tujuan fail itu boleh digunakan jika komputer. Jika alat akan berfungsi dengan betul maka kita boleh mengatakan bahawa alat laptop adalah buruk untuk masa yang lama sekarang, hanya sebagai seseorang mendapat tidak sihat India dalam, dengan cara yang sama jika peranti komputer virus apabila anda masuk, Mesin komputer adalah sakit dan untuk ini , anda mahu perisian antivirus yang tepat, jadi hari ini saya akan memberitahu anda apa adalah perisian antivirus Top-jadi apa yang anda mahu membeli perisian antivirus seperti yang diperlukan dan memastikan sistem anda.

1. NORTON: jenayah Cybertelah disingkirkan masalah besar dalam zaman ultra-moden, Walau bagaimanapun untuk menanganinya, anda mahu program perisian seperti antivirus Utara. Ini akan memberitahu sistem anda identiti anda dan ia juga akan mengunci rekod anda atau peranti mudah alih Syarikat dan komputer riba untuk mewujudkan program perisian untuk semua orang.

2. BITDEFENDER: Syarikat ini menyediakan kerjaya yang sangat baik dalam bidang perisian antivirus. Program perisian antivirus yang berkualiti tinggi yang baik digunakan hampir di seluruh dunia, ia mentakrifkan Keselamatan mata ini sebagai keselamatan data serta Keselamatan awan.

3. MCAFEE: usaha perniagaan ini adalah sangat lama dan sangat baik. Organisasi ini menyediakan anda dengan perisian antivirus untuk melindungi komputer rumah anda. Melindungi rangkaian. Anda perlu membuat rumah ditembusi komputer anda. Jika anda memilih untuk melindungi data anda, maka program perisian Syarikat ini akan menjadi besar untuk anda.

4. WEBROOT: Syarikat ini menawarkan program perisian bertaraf dunia yang digunakan di seluruh dunia, ia melindungi DNS dari kadar plat cerdas, pengurusan perlindungan sangat bersimpati.

5. ESET: perlindungan daripada malware sama ada ia berjoging dari tempat atau menghasilkan jenis yang berbeza, organisasi ini membuat perisian antivirus terbaik yang sangat sesuai. Pusat Pengurusan Keselamatan memberikan platform prototaip endpoint BF atau mengesan rekod dengan betul dan jika anda mahu PC anda lakukan dengan baik, jika anda mahu menggunakan antivirus ini, membaiki.

Hari ini, di mana fail saya memberitahu semua orang bahawa Keselamatan siber hari moden tidak selamat, kerana yang anda perlu membeli-belah komputer anda. Banyak manusia tidak lagi memihak kepada pelaburan banyak masa untuk menyimpan komputer mereka dan disebabkan oleh hakikat mereka menghadapi banyak kerugian. Ini adalah mengapa ia akan menjadi hebat untuk menyimpan laptop anda walaupun semasa menyimpan komputer anda. Jika anda berfikir tentang hal itu, satu perkara pada pendapat anda dan program perisian antivirus akan bahawa perisian ini akan kelihatan seperti beberapa akan mengambil wang dari anda, tetapi di suatu tempat dalam kes anda membeli komputer riba anda dengan wang perisian anda akan menjadi anda akan berada dalam kedudukan untuk membeli Comp anda data uter. Masalah terbesar hari ini adalah bahawa dalam rangka untuk menghapuskan maklumat dari komputer anda, anda mempunyai apa-apa fakta bukan awam yang anda mengekalkan pada komputer, walaupun menganggap bahawa ia akan menjadi awam bahawa data akan menjadi tersedia. Akan dicuri. Tetapi apa masa yang dahsyat akan datang. Memasarkan fakta peribadi anda supaya anda menggunakan perisian antivirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: