LEGJOBB 5 SZABADÚSZÓ PLATFORMOK

Kiigazítás és az emberek állapota. További kiigazításokat egy olyan időszakban, amikor az emberek megkérdőjelezték a kerek élelmiszer-és biztonságos menedéket, de nincs idő, amikor az emberek nem javára hallgat és az emberek szeretnének rendezni egy helyen, és ha akarod mondani, ha Szia nincs munka most , az emberek szeretnék élni egy hazai helyen, és látod, milyen új helyet biztosítani ebben a világban, és a hely ingyenes. Ez a fajta munka, amelyben szabadúszók foglalkoztatják a hazai munkájuk. Csinálnak munkahelyeket, és dolgoznak az üzleti, valamint az otthonok. Akármikor önnek van a műszaki tudás és Ön kivételes-ban-a műszaki képesség és ön akar-hoz csinál egy műszaki munka és Ön egy kreatív, fenti Önnek van elvett sok kezdeményezés-ra-a bevezetés és amit szükség-hoz lenni végrehajtott és melyik van teljesen vége a wor Ld. Őszintén keresett, akkor az egyik első osztályú szabadúszók

1. Upwork: van, hogy állítsa le a Pinnacle szabadúszó platform, amely segít megtalálni a megfelelő embert a feladatra, mert van egy fantasztikus, de sokan, akik már nem is, és akik a kívánt minőséget. Segítségével AP indít platform köti össze, hogy minden egyes végső soron mindenki számára előnyös, és a nagy emberek a technológia.

2. Guru: a munkahelyekre vonatkozó műszaki munkák már nem igényelnek fizikai jelenlétet. Technikai munkahelyek igényelnek csak technikai kezdeményezést, és meg tudod csinálni, hogy a munka, ha egy laptop a sejt segédprogramot. Képes lesz, akkor mi a válasz. Sok élvonalbeli nagy guruk állnak rendelkezésre szabadúszók, hogy bemutassa a minőségi tehetség.

 

3. Toptal: az oktatás és ha azt akarom, hogy látom a freelancer platform, akkor segíthet abban, hogy a munkát. Szeretne bérelni egy szabadúszó a műszaki vagy kreatív projekteket, de nem, hogy hol találja az igazit, és ha úgy dönt, hogy ezt a munkát, mint a műszaki emberi, minden szempontból kéznél az indít platform ad munkát.

4. Szabadúszóként: Ön szabadúszó. Ha keres az emberek, hogy megtudja a választ, akkor ez az alapvető összetevője, hogy minden embernek tudnia kell, és mind a különböző szabadúszó és szabadúszó szakemberek számára egyaránt. Különböző típusú feladatok érhetők el a platformon.

5. 99designs: technikai projektek kreatív és művészi kezdeményezések és a hosszú távú feladatok és a rövid távú kezdeményezések is elérhető, amit el kell dönteni, milyen munkát szeretne csinálni, vagy szeretne bérelni embereket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: