TOP 5 PERISIAN ANTIVIRUS DI DUNIA

Dengan ancaman keselamatan pada peningkatan di seluruh dunia, keperluan untuk Perkhidmatan antivirus yang sangat baik adalah lebih besar daripada sebelumnya. Walau bagaimanapun, membuat program perisian antivirus keutamaan yang besar dalam peringkat pasaran yang sesak boleh menjadi cabaran yang menakutkan.
Tidak perlu bimbang walaupun, sebagai ITProPortal adalah di sini untuk membantu, di bawah ini adalah beberapa pilihan yang hebat untuk program antivirus. Kami juga akan terus mengemaskini maklumat ini dengan Semua Tawaran kontemporari dan keluaran baru, jadi pastikan untuk mempunyai semua maklumat antivirus antivirus.

1. BitDefender (layari laman web rasmi)-BitDefender antivirus Plus 2019 adalah mudah untuk bangun dan berjalan dengan proses pemasangan yang mudah. Walau bagaimanapun, menyedari bahawa adalah lebih baik untuk mencipta akaun on-line dengan alamat mel elektronik sebelum mula turun beban dan pemasangan. Terdapat beberapa kelemahan dalam aplikasi yang benar-benar mempertahankan tiga alat kecuali untuk lesen tambahan, walaupun sesetengah barangan bersaing membela hanya satu peranti

2. McAfee (lawati laman rasmi)-McAfee adalah salah satu pembekal penyelesaian antivirus yang paling banyak digunakan, dan telah digunakan kerana kemunculan pertama virus. McAfee menawarkan pelbagai barang keselamatan yang lengkap seperti antivirus, firewall dan program anti-spyware. McAfee antivirus akan memastikan komputer anda bebas daripada virus, cacing, Trojan dan atur cara berniat jahat lain.

3. Norton (lawati laman rasmi)-Norton antivirus Plus adalah program antivirus peringkat kemasukan Syarikat. Norton telah wujud selama berkurun-kurun, dengan pengiktirafan yang kukuh beliau telah memperoleh lebih daripada beberapa dekad. Tambah kepada reputasi, Norton memberikan nilai yang baik dengan kos keahlian tahunannya. Norton antivirus Plus menyediakan jisim foto boleh suai untuk menguruskan tetapan. Kami juga seperti Penyekat URL, yang boleh melindungi pengguna daripada perisian hasad melalui lawatan yang disekat ke laman web berniat jahat.

4. Webroot (layari laman web rasmi)-mana-mana antivirus mengambil pendekatan yang ringan untuk perisian antivirus. Program mereka adalah muat turun pelagik 2MB, dan tidak ada keinginan untuk Update tandatangan berat menjadikannya yang terbaik untuk manusia dengan sambungan Internet yang lembap. Plus besar daripada perisian kecil ini adalah bahawa ia berjalan benar-benar cepat, dan tidak boleh mengecut sistem yang lebih tua.

5. ESET NOD32 (layari laman web rasmi)-ESET NOD32 antivirus adalah Suite Keselamatan bermanfaat yang menapis perlindungan malware masa sebenar, pengesanan heuristik menakjubkan, lapisan anti-ransomware, kebanyakan Keselamatan dan URL untuk menyekat Laman web berniat jahat. Selain itu, modul menggunakan Powersley pada Woodall, Pertahanan terhadap skrip berniat jahat, pengimbas untuk peranti storan massa USB, dan pengimbas UEFI untuk keselamatan pada satu masa proses boot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: