TOP 5 ANTIVIRUS SOFTWARE I VERDEN

Med sikkerhedstrusler på stigningen i hele verden, behovet for en fremragende antivirus service er større end nogensinde. Hvordan end, gør antivirus programmel planer en stor prioritet i en overfyldt afsætningsmarked scene kan en skræmmende udfordre.
Ikke at bekymre sig om, som ITProPortal er her for at hjælpe, nedenfor er nogle gode muligheder for antivirusprogrammer. Vi vil også holde opdatere disse oplysninger med alle moderne tilbud og nye udgivelser, så sørg for at have alle antivirus antivirusoplysninger.

1. BitDefender (besøg officielle hjemmeside)-BitDefender Antivirus Plus 2019 er let at komme op og gå med en nem installation proces. Du skal dog være opmærksom på, at det er bedst at oprette en online konto med en e-mail-adresse, inden belastningen og installationen Initial gøres. Der er nogle svagheder i programmet, der helt forsvare tre gadgets undtagen for yderligere licenser, selv om nogle konkurrerende merchandise forsvarer kun én enhed

2. McAfee (besøg officielle hjemmeside)-McAfee er en af de mest anvendte antivirusløsning udbydere, og er blevet brugt på grund af den første forekomst af virus. McAfee tilbyder et komplet udvalg af sikkerhedsartikler såsom antivirus, firewall og anti-spyware-programmer. McAfee Antivirus vil holde din computer fri for virus, orme, trojanske heste og andre skadelige programmer.

3. Norton (besøg officiel hjemmeside)-Norton Antivirus Plus er dagens antivirusprogram i virksomheden. Norton har eksisteret i årevis, med en solid anerkendelse, han har tjent i årtier. Ved at tilføje til omdømmet giver Norton anstændig værdi med sine årlige medlemskabs omkostninger. Norton Antivirus Plus indeholder en masse af billeder, der kan tilpasses, til at administrere indstillinger. Vi vil også gerne URL Blocker, som kan beskytte brugere mod malware gennem blokerede besøg på ondsindede websteder.

4. Webroot (besøg officielle hjemmeside)-Anywhere antivirus tager en letvægts tilgang til antivirussoftware. Deres program er en teeny 2MB download, og ingen lyst til tunge signaturopdateringer gør det bedst for mennesker med træg internetforbindelser. Et stort plus af denne lille software er, at det kører rigtig hurtigt, og kan ikke engang skrumpe ældre systemer.

5. ESET NOD32 (besøg officielle hjemmeside)-ESET NOD32 Antivirus er en gavnlig sikkerhed suite, der filtrerer real-time malware beskyttelse, Amazing heuristisk afsløring, anti-ransomware lag, de fleste sikkerhed og webadresser til at blokere ondsindede websteder. Derudover bruger modulet Powersley på Woodall, et forsvar mod skadelige scripts, en scanner til USB-masselagringsenheder og en UEFI-scanner for sikkerhed på et tidspunkt i opstartsprocessen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: