TOP 5 ANTIVIRUS SOFTWARE TER WERELD

Met beveiligingsbedreigingen in de wereldwijde opkomst is de noodzaak van een uitstekende antivirus service groter dan ooit. Het maken van antivirusprogramma's is echter een grote prioriteit in een drukke markt fase en kan een ontmoedigend probleem zijn.
Maak je echter geen zorgen, want ITProPortal is hier om te helpen, hieronder zijn enkele geweldige opties voor antivirusprogramma's. We zullen deze informatie ook blijven updaten met alle eigentijdse deals en nieuwe releases, dus zorg ervoor dat u alle antivirus informatie van antivirus hebt.

1. BitDefender (bezoek officiële website)-BitDefender Antivirus plus 2019 is gemakkelijk op te staan en te lopen met een eenvoudig installatieproces. Houd er echter rekening mee dat het het beste is om een online rekening te maken met een elektronisch e-mailadres voorafgaand aan de initiële Download en installatie. Er zijn enkele zwakke punten in de toepassing die volledig verdedigen drie gadgets met uitzondering van extra licenties, hoewel sommige concurrerende merchandise verdedigt slechts één apparaat

2. McAfee (bezoek officiële website)-McAfee is een van de meest gebruikte antivirusoplossingen providers, en is gebruikt als gevolg van de eerste verschijning van het virus. McAfee biedt een complete variëteit aan beveiligingsproducten zoals antivirus-, firewall-en anti-spywareprogramma's. McAfee antivirus zal uw computer vrij houden van virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige Programma's.

3. Norton (bezoek officiële website)-Norton Antivirus Plus is het antivirusprogramma van het bedrijf op instapniveau. Norton bestaat al eeuwen, met een solide erkenning die hij al decennia lang heeft verdiend. Norton geeft de reputatie een behoorlijke waarde met zijn jaarlijkse lidmaatschapskosten. Norton Antivirus Plus biedt een massa aanpasbare Foto's om instellingen te beheren. We willen ook URL Blocker, die gebruikers kan beschermen tegen malware door middel van geblokkeerde bezoeken aan kwaadaardige websites.

4. Webroot (bezoek officiële website)-Anywhere antivirus neemt een lichtgewicht benadering van antivirussoftware. Hun programma is een teeny 2MB Download, en geen verlangen naar zware Signature updates maakt het het beste voor mensen met trage internetverbindingen. Een groot pluspunt van deze kleine software is dat het erg snel werkt en zelfs oudere systemen niet kan krimpen.

5. ESET NOD32 (bezoek officiële website)-ESET NOD32 Antivirus is een voordelige beveiligingssuite die real-time malwarebescherming filtert, verbazingwekkende heuristische detectie, anti-ransomwarelaag, de meeste beveiliging en Url's om schadelijke websites te blokkeren. Daarnaast maakt de module gebruik van Powersley op Woodall, een verdediging tegen kwaadaardige scripts, een scanner voor USB-massaopslagapparaten en een UEFI-scanner voor beveiliging op een bepaald moment van het opstartproces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: