TOP 5 ANTIVIRUS SZOFTVER A VILÁGON

-Val biztonság fenyeget-on fizetésemelés világméretű, a szükség részére egy kitűnő vírusölő szolgáltatás van nagyobb mint valaha. Bármennyire, gyártás vírusölő szoftver programokat egy nagy prioritás-ban egy tömött piac színpad lehet egy ijesztő kihívás.
Nem-hoz aggódik mégis, mint ITProPortal van itt segíteni neki, alul van némely nagy választások részére vírusölő programokat. Mi akarat is eltartás korszerűsítő ez információ-val minden korabeli bánik valakivel és új mentesít, tehát lenni persze-hoz volna minden Vírusölő Vírusölő információ.

1. BitDefender (látogat tisztviselő website) BitDefender Vírusölő Plusz 2019 van könnyű-hoz felkap és séta-val egy könnyű bevezetés folyamat. Azonban tudatában kell lennie annak, hogy a legjobb, ha létrehoz egy on-line számlát a kezdeti betöltés és telepítés előtt egy elektronikus levelezési címmel. Vannak gyengeségek az alkalmazás, amely teljesen megvédeni három szerkentyű, kivéve a további licencek, bár néhány konkurens árut védi csak egy eszköz

2. McAfee (látogat tisztviselő website)-McAfee van egyike a leg–bb használt vírusölő oldat eltartó, és van használt köszönhetően a első megjelenés-ból vírus. McAfee felajánl egy kiegészít változatosság-ból biztonság vigyáz mint vírusölő, tüzes víz és anti-spyware programokat. A McAfee Antivirus a számítógépet a vírusoktól, férgektől, trójai programokból és más rosszindulatú programból mentesen fogja tartani.

3. Norton (látogasson el a hivatalos honlap)-Norton AntiVirus Plus a mai belépő szintű víruskereső program a cég. Észak van körül részére évek,-val egy szilárd felismerés ő birtokol keresett felső dekádok. Összeadás-hoz hírnév, Észak ad tisztességes érték-val-a évi tagság ár. Norton AntiVirus Plus biztosít tömeges testreszabható képek kezelésére beállításokat. Mi is szeret URL elzárt, melyik tud megvéd használók-ból malware átmenő elzárt látogat-hoz kaján websites.

4. Webroot (látogat tisztviselő website)-akárhol vírusölő fog egy könnyűsúly megközelítés-hoz vírusölő szoftver. -Uk műsor van egy pici 2mb letölt, és nem vágy részére nehéz aláírás korszerűsít ideiglenes tákolmány ez a legjobb részére emberi-val lassú Internet kapcsolatok. Egy nagy plusz ebből kicsi szoftver van amit ez fut igazán böjt, és vidám ' egyenletes összezsugorodik régebb rendszereket.

5. ESET NOD32 (látogat tisztviselő website)-ESET NOD32 Vírusölő van egy jótékony biztonság kíséret amit szűrők valóságos-idő malware védelem, csodálatos heurisztikus nyomozás, anti-ransomware réteg, a leg–bb biztonság és URLs-hoz fatuskó kaján websites. Továbbá, a modul a Powersley-t a Woodall-on használja, a rosszindulatú szkriptek elleni védekezésben, a szkenner USB háttértár eszközökhöz és egy UEFI szkennerhez a biztonság egy bizonyos pontján a rendszerindítási folyamat során.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: