TOP 5 SYARIKAT PEMBEKAL PERKHIDMATAN PENGKOMPUTERAN AWAN DI 2019

Seperti kami mendepositkan data kami pada PC meninggalkan sebarang masalah. Begitu juga, Perkhidmatan Pengkomputeran awan telah menggantikan teknologi kuasa keras tersebut. Jadi, kita benar-benar mengatakan bahawa pembekal Pengkomputeran awan tidak lebih daripada menyediakan tawaran seperti penyimpanan, pangkalan data, pelayan dan rangkaian melalui internet.

Senarai Syarikat
1. Perkhidmatan web Amazon (AWS)
2. Microsoft Azure
3. Ibm
4.  Platform Google Cloud
5. Alibaba

1. Amazon perkhidmatan web (AWS): Amazon perkhidmatan web pasti tahu storan on-line dan pasaran pengiraan, menjadikannya salah satu pembekal perkhidmatan Pengkomputeran awan yang paling khusus di dunia. program perisian terkemuka sebagai model Carrier (SaaS) dan telah membangunkan campuran yang sangat baik tawaran perkhidmatan awan yang membolehkan agensi untuk membina hubungan perusahaan perniagaan mereka di seluruh kitaran survival pembeli membantu untuk mengawal.

2. Microsoft Azure: Microsoft Azure digunakan untuk menggunakan, merekabentuk dan mengawal aplikasi melalui rangkaian global yang beroperasi di seluruh dunia. program perisian perniagaan perusahaan dan salah satu penyedia pembekal Pengkomputeran awan terkemuka di dunia.

3. IBM: IBM telah menambah semua pilihan awan seperti Watson, Bluemix dan SoftLayer kepada satu perkhidmatan syarikat yang dikenali sebagai "IBM Cloud" yang menyediakan lebih 170 Perkhidmatan. pembekal pembawa Pengkomputeran awan. Oracle Corporation menawarkan pelayan, penyimpanan, rangkaian, fungsi, dan banyak perkhidmatan lain.

4. Platform Google Cloud: Google sangat kuat dalam pembelajaran AI dan laptop. Platform Google Cloud menggunakan banyak sumber seperti komputer, Mesin maya, cakera mencabar, dsb., yang disimpan di Pusat rekod Google. teknologi Dell yang menyediakan pelbagai Pengkomputeran awan dan program perisian virtualisasi platform dan Perkhidmatan.

5. Alibaba: Alibaba Cloud menyediakan perkhidmatan Pengkomputeran awan kepada perniagaan dalam talian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: