TOP 5 CLOUD COMPUTING SZOLGÁLTATÓ CÉGEK 2019

Mint azt letétbe helyezése adatainkat PC hagyva minden baj. Hasonlóképpen, a Cloud Computing szolgáltatás váltotta fel az ilyen kemény energia technológiát. Tehát mi valójában mond amit felhő kiszámítható eltartó van semmi több mint felszerelt felajánlás mint raktározás, adatbázisok, szolgál és hálózat átmenő a Internet.

Céglista
1. Amazon Web Service (AWS)
2. Microsoft Azure
3. Ibm
4.  Google felhőplatform
5. Alibaba

1. Amazon pókháló szolgáltatás (AWS): Amazon pókháló szolgáltatás feltétlenül tud a-ra-vonal raktározás és számítás piac, gyártás ez egyike világ ' a leg–bb közelről meghatározott felhő szolgáltatás eltartó. vezető szoftver program, mint a fuvarozó (SaaS) modell és kifejlesztett egy kiváló keveréke felhő szolgáltatás kínálatát, amelyek lehetővé teszik az ügynökségek, hogy építsenek az üzleti vállalkozások közötti kapcsolatok az egész vevő túlélési ciklus segít ellenőrizni.

2. Microsoft Azure: a Microsoft Azure a világszerte működő globális hálózaton keresztül alkalmazások telepítésére, tervezésére és ellenőrzésére használható. szoftver üzleti vállalkozás és a világ egyik vezető Cloud Computing fuvarozó szolgáltató.

3. IBM: az IBM egészítette ki az összes felhő lehetőségeket, mint a Watson, Bluemix és SoftLayer, hogy egyetlen vállalati szolgáltatás az úgynevezett "IBM Cloud", amely több mint 170 szolgáltatást. számítási felhő szolgáltató. Az Oracle Corporation kiszolgálókat, tárolást, hálózatokat, funkciókat és sok más szolgáltatást kínál.

4. Google Cloud platform: a Google nagyon erős az AI és a laptop tanulás. A Google felhő emelvény használ sok anyagi javak mint számítógépek, tényleges masinák, kihívó korong, etc., melyik van tartott-on Google feljegyzés középpontok. szakadék technológiai amit szolgáltat egy sor-ból felhő kiszámítható és emelvény virtualization szoftver programokat és Szolgáltatások.

5. Alibaba: Alibaba Cloud nyújt felhő számítástechnikai szolgáltatások az online vállalkozások számára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: