TOP 5 PERISIAN PENYUNTINGAN VIDEO UNTUK 2019, 5

Pada masa ini apabila pertumbuhan video telah menjadi bergaya, setiap orang mahu menonton video yang bercahaya, jika saya mengatakan dalam kata peribadi saya, maka setiap manusia atau wanita perlu menonton video yang betul, anda akan menonton banyak video jika ia disunting. Nah kemudian dia pergi ke pasaran dan kini bukan sahaja mendapat banyak pasaran, tetapi jika video sedikit kekurangan. Sekarang Jangan Edit dengan betul, jika terdapat kecacatan kecil dalam fokus, maka video itu adalah tambahan satu, disebabkan oleh hakikat bahawa sama ada atau tidak anda mengedit video ke Ijazah mana-mana, adalah pada skala yang besar, tanpa mengira tahap anda perlu membayar banyak perhatian anda penyuntingan video. Ini adalah alasan bahawa bahkan hari ini banyak meningkatkan program perisian yang boleh didapati di pasaran. Anda mungkin akan keliru tentang perisian pengubahsuaian video yang saya gunakan, saya hanya ingin memaklumkan kepada anda bahawa pertama sekali, anda merancang kerja anda untuk apa-apa tujuan yang anda mahu, menggunakan perisian penyuntingan video. Saya akan mencadangkan anda untuk menggunakan perisian pengubahsuaian video, bagaimanapun jika anda melakukan kerja skala kecil maka anda akan mendapat perisian pengubahsuaian video percuma yang boleh saya gunakan tetapi saya akan memaklumkan kepada anda tentang perisian meningkatkan perisian di dunia. Perisian ini memperkatakan dengan hampir semua pokok, walaupun anda boleh menggunakan ujian mereka secara percuma, maka, pertama sekali, cuba ujian mereka. Jika anda suka program perisian ini, maka anda membayar mereka dan terus ke penyuntingan video. Kan.

Jika anda suka mengedit sebahagian daripada video anda atau anda lebih suka untuk mengalih keluar langkah kecil atau anda suka untuk silih ganti warna di sini atau anda ingin menambah beberapa bahagian baru, menambah beberapa klip, beberapa menambah tembakan, anda mahu menambah beberapa video pendek yang anda memihak kepada memadam beberapa gambar, anda boleh melakukan mana-mana video ini, mana-mana perisian video yang lembut Weare boleh mengedit program supaya mereka perlu mencari perisian penyuntingan video yang cemerlang dalam sektor, jadi saya perlu memotong kualiti perisian penyuntingan video yang berkualiti.

1. ADOBE PREMIERE PRO: mengubah suai video yang sentiasa Cut atas. Premiere Pro adalah video utama pengubahsuaian perisian untuk filem, TV dan web. Premier Pro adalah pemimpin industri untuk mengembangkan keseluruhan perkara dari urutan TV pantas untuk filem cetera. Maklumat grafik dengan gerakan snap Shots template

2. POWERDIRECTOR: video yang memenangi Anugerah editing, perisian gambar meningkatkan dan multimedia. Tukarkan gambar anda ke dalam seni. Nikmati hiburan tanpa wayar yang dibuat di luar biasa HDR video yang memotong VR dan main balik dalam talian.

3. IMOVIE: Tukarkan filem anda kepada sihir filem. Terbina dalam muzik, output bunyi dan rakaman Voiceover membuat ia mudah untuk mencipta filem yang kelihatan seperti baik untuk menonton.

4. COREL VIDEOSTUDIO: mewujudkan produksi video yang cemerlang dan menikmati kreativiti melalui menoreh ke dalam alatan baru dan aspek yang ketara.

5. ADOBE PREMIERE ELEMENTS: automasi membuat peningkatan video mudah. Kreativiti anda menjadikannya menakjubkan. Menyeronokkan menyusun, mengedit, mewujudkan dan berkongsi filem anda dengan elemen Adobe Premiere.

Dalam jenama baru video Lion, saya telah menasihatkan anda tentang perisian pengubahsuaian video yang terbaik. Semua program perisian ini akan membantu untuk membuat video anda jauh lebih baik, ditambah jika anda suka dalam disiplin peningkatan video dan anda ingin untuk meneroka sesuatu yang baru, maka anda mahu untuk membuat beberapa perkara baru. , Maka saya cadangkan anda menggunakan perisian ini untuk mewujudkan mana-mana hirisan. Terdapat banyak langkah penyuntingan, kerana anda akan menganggap video di mana anda memilih untuk membuat video, maka anda akan membuat topik tentang video, anda akan menulis tentang setiap satu. Penukaran di mana anda menulis, maka anda akan memainkan peranan. Selepas mengambil bahagian dan anda akan menembak bahawa video dalam kamera, selepas melakukan semua kerja ini, anda akan dapat mengedit perisian. Ia akan bekerja. Berikut adalah perisian yang akan membantu anda jika anda berfikir tentang hal itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: