RUANG PEJABAT MAYA TERATAS YANG MENYEDIAKAN SYARIKAT

Seperti yang kita semua tahu bahawa pada masa kini seluruh dunia telah menjadi satu dengan teknologi. Hari ini, Syarikat lebih suka untuk melancong di seluruh dunia dari satu negara. Kami semua telah mendengar banyak syarikat multinasional dan saya berharap bahawa anda memahami bahawa agensi multinasional bermaksud bahawa terdapat sebuah organisasi yang mengembangkan perniagaannya di negara yang berbeza di samping negara sendiri, yang keupayaan untuk perniagaan adalah bekerja untuk mempromosikan produk Syarikat.
Oleh itu, mari kita memahami apa yang berlaku kepada tempat kerja maya dan mengapa sektor pejabat diperlukan. Pada hari ini banyak Kumpulan yang mempengaruhi ruang tempat kerja digital, anda boleh menggunakannya berdasarkan Sewa pejabat digital. Jadi biarlah saya memberitahu anda nama beberapa agensi terbaik di dunia, jadi jika anda memerlukan pejabat digital, maka anda perlu menghubungi agensi ini dan meminimumkan nilai tempat kerja maya yang menempah Pejabat Maya.

1. Servcorp (layari laman web rasmi): ServCorp adalah sebuah organisasi multinasional yang menyediakan banyak perkhidmatan seperti ruang pejabat bilik Dewan Perkhidmatan tempat kerja digital kawasan dan banyak perkhidmatan IT yang lain. Organisasi menyediakan pilihan perkhidmatan digital yang lengkap dalam perkhidmatan penyambut tetamu di lokasi yang terkenal. Jika anda memerlukan satu mesyuarat, maka jumlah telefon pintar rumah untuk tempat kerja perusahaan perniagaan anda adalah perkhidmatan penyambut tetamu Pejabat Maya Office Live. Anda boleh menggunakan tempat kerja yang berkaitan untuk memenuhi keperluan anda.

2. Davinci maya (layari laman web rasmi): Davinci digital adalah sebuah syarikat multinasional yang menyediakan banyak perkhidmatan seperti Virtual office space Service Live penyambut tetamu hidup ruangan Mesyuarat Perkhidmatan komunikasi dan mempunyai banyak perkhidmatan yang berbeza yang akan sememangnya membangunkan bantuan perniagaan. lokasi digital untuk perniagaan dan sewa dan di samping itu, Landmark menawarkan pejabat bukan awam, tingkat individu, Ruang khusus, Bilik Mesyuarat, Ruang acara.

3. Iwg plc (dahulunya semula) (layari laman web rasmi): Iwg PLC, juga diterima sebagai Kumpulan tempat kerja antarabangsa dan nama rasmi, anda boleh menyedari Syarikat ini dengan nama Regus. Di samping itu, Perbadanan mengesahkan pelbagai peletakan untuk perniagaan. Organisasi ini menawarkan penyelesaian tempat kerja maya untuk organisasi dalam satu-jenis lokasi, Selain menyediakan pilihan pekerja bebas untuk pemula. Orang muda menyimpannya dengan orang persendirian

4. Pejabat Maya Opus (layari laman web rasmi): organisasi ini menawarkan pelbagai tawaran pejabat digital dan anda juga boleh mengambil kesempatan daripada program tempat kerja maya seperti tinggal penyambut tetamu dan nama Syarikat alamat mel, nombor telefon bimbit Perbadanan, Nombor Faks organisasi, Tukar mel suara boleh. Suara diubah menjadi nama kelas teratas untuk memindahkan pelbagai perkhidmatan yang besar untuk menggunakan peti mel untuk penambahbaikan e-mel Syarikat anda.

5. CEO Suite (layari laman web rasmi): CEO Suite adalah sebuah agensi teras yang menawarkan pelbagai tawaran tempat kerja seperti ruang kerja bersama, Pejabat Maya, Kemudahan pemasangan, Pejabat Perkhidmatan, sokongan perusahaan yang anda sediakan untuk Perbadanan ini. Boleh digunakan untuk menjadi sangat pekerjaan yang mampu untuk kerja anda. Tempat kerja Syarikat ini terletak di komponen yang luar biasa di Amerika Syarikat. Dan negara yang unik.

Jika anda pergi ke setiap negara lain, jika anda pergi ke setiap negara lain, anda perlu membeli tanah dengan serta-merta, atau ia akan berjalan dengan bantuan menyewa tanah kepada organisasi anda. Mana-mana majikan mahu membeli tanah yang kurang, beliau lebih suka untuk menyewa tanah untuk mengembangkan perniagaannya. Hari ini kita melihat bahawa banyak syarikat telah ditubuhkan di setiap sudut negara, supaya mereka tidak lagi perlu bersusah payah pembeli Syarikat dalam apa-apa cara, seolah-olah saya Menyimpan sikap bagaimana untuk nama HP, saya perlu tahu , Terdapat sebuah syarikat laptop, dan hari ini di setiap negara Amerika di mana perbadanan ini akan, pejabatnya di sudut melakukan kerja untuk setiap pekerja, supaya komputer riba perniagaan HP untuk membeli dan memulihkan laptop anda.

Disebabkan oleh peningkatan permintaan awal dunia, permintaan untuk organisasi WORKPLACE Hardol telah mula meningkat hari ini. Anda percaya bahawa agensi yang memulakan organisasi tidak lagi mempunyai pelaburan yang banyak, pada satu masa ia adalah sebuah negara yang tepat. Jika anda boleh membesarkan diri atau pergi dari Amerika Syarikat. Dari yang lain, mereka perlu mendapatkan bantuan Syarikat. Anda mendengar ia akan menjadi Sir Kam dan agensi yang akan melakukan pejabat hari esok. Anda memahami bahawa apa sahaja tempat kerja maya adalah pejabat digital perusahaan, mereka menyediakan pejabat. Mereka melakukan masalah dan menyediakan alamat mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: