TOP SSL-CERTIFICAAT PROVIDER BEDRIJVEN OM UW WEBSITE HTTPS TE MAKEN

Tijd verandert en zoals we allemaal weten dat iedereen het net gebruikt tot op de dag dat je in je regio lijkt te zijn, zie je één ding steeds weer dat we allemaal ten minste één mobiele telefoon hebben. . Een onderdeel dat u moet identificeren is wat SSL-certificaat is.
Dit is een type certificaat dat aan u wordt verstrekt voor uw domein en uw website gegevens. Wanneer u een SSL-certificaat gebruikt, zodra u uw website blokkeert via een socket-laag en het SSL-certificaat wordt bovendien naar uw klanten verzonden. En dat was niet zo. Klanten zijn veilig, dus het is erg belangrijk dat u uw website onzichtbaar maakt, zodat u SSL-certificaten leveren. SSL-certificaat van niet-presterende bedrijf te verkrijgen.

1. Comodo: Comodo is 's werelds grootste leverancier van SSL-provider providers. Het Agentschap in het hoofd biedt diensten zoals het stoppen van alle cyberaanvallen en ontwikkelt ook revolutionaire Cyber Security platform dat bedreigingen onbruikbaar maakt, over het LAN, net en Cloud. een van de Pioneer SSL-certificaten met een vergunning die SSL aanbiedt certificaten op elke gratis en Premium Basic.

2. DigiCert: de werkgever biedt verschillende soorten SSL-certificaten zoals standaard SSL, EV SSL, multi-Domain SSL, EV multi-domein, wildcard en Public Key infrastructuur. populaire SSL-certificaten die werken en compatibel zijn met alle browsers. Deze onderneming maakt gebruik van 2048/4096 SHA2 RSA die aanvullend ondersteunt EC DSA en in aanvulling op deze het bovendien voldoet aan HIPAA en PCI Compliances.

3. GeoTrust: GeoTrust biedt verschillende soorten diensten aan, zoals Retail en reseller SSL encryptie, website authenticatie, digitale handtekeningen, code signing, strak gesloten e-mail en organisatie SSL. onkwetsbare Socket Layer met firewall, Sitelock verdediging en bescherming tegen malware.

4. GoDaddy: GoDaddy geeft SSL-certificaten met robuuste SHA-2-en 2048-bits codering. Het is ook bereikbaar in DV-, OV-en EV SSL-certificering. biedt geavanceerde authenticatie, vertrouwde identiteiten en vrij veilige transactie.

5. GlobalSign: GlobalSign is een van de uitzonderlijke veiligheidsoplossingen voor verschillende soorten bedrijven, van klein tot groot. een van de toonaangevende en bekendste merknamen in de discipline van ingebouwde cyberbeveiliging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: