TOP SSL CERTIFIKAT UDBYDER VIRKSOMHEDER TIL AT GØRE DIN HJEMMESIDE HTTPS

Tid ændringer og som vi alle ved, at alle bruger nettet til denne dag, når du synes at være i din regionale du ser én ting igen og igen, at vi alle har mindst én mobiltelefon. . En komponent, du skal identificere, er, hvad der er SSL-certifikat.
Dette er en typecertifikat, der leveres til dig for dit domæne og dine webstedsdata. Når du bruger et SSL-certifikat, så snart du blokerer dit websted via et socket-lag, og SSL-certifikatet også overføres til dine kunder. Og det var, hvad der ikke var. Kunderne er sikre, så det er meget vigtigt, at du gør dit websted usynligt, så du kan levere SSL-certifikater. Få SSL-certifikat fra et ikke-ydende firma.

1. Comodo: Comodo er verdens største SSL Provider udbyder selskab. Agenturet i Main leverer tjenester som at stoppe alle cyber angreb og udvikler også revolutionerende cybersikkerhed platform, der gør trusler ubrugelige, på tværs af LAN, net og Sky. et af Pioneer SSL certifikater, der giver tilladelse til, at virksomheden tilbyder SSL certifikater på hver gratis og Premium Basic.

2. DigiCert: arbejdsgiveren tilbyder forskellige former for SSL-certifikater som standard SSL, EV SSL, multi-Domain SSL, EV multi-domæne, Wild Card og offentlige nøgleinfrastruktur. populære SSL-certifikater, der fungerer og er kompatible med alle browsere. Denne virksomhed gør brug af 2048/4096 SHA2 RSA som ydermere understøtter EC DSA og ud over dette det desuden opfylder HIPAA og PCI overholdelse.

3. GeoTrust: GeoTrust tilbyder forskellige typer af tjenester som detail-og forhandler SSL-kryptering, webstedsgodkendelse, digitale signaturer, kodesignering, tæt lukket e-mail og organisation SSL. usårlig socket-lag med firewall, Sitelock forsvar og beskyttelse mod skadelig software.

4. GoDaddy: GoDaddy giver SSL-certifikater med robust SHA-2-og 2048-bit-kryptering. Det kan også nås i DV, OV, og EV SSL certificering. tilbyder avanceret godkendelse, pålidelige identiteter og helt sikker transaktion.

5. GlobalSign: GlobalSign er en af de exceptionelle sikkerhedsløsninger selskab for forskellige former for virksomheder fra små til store. en af de førende og mest kendte mærkenavne i disciplinen af indbygget cybersikkerhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: