SYARIKAT PEMBEKAL SIJIL SSL TERBAIK UNTUK MEMBUAT HTTPS LAMAN WEB ANDA

Masa perubahan dan seperti yang kita semua tahu bahawa semua orang menggunakan bersih untuk hari ini apabila anda seolah-olah berada di rantau anda, anda melihat satu perkara lagi dan sekali lagi bahawa kita semua mempunyai sekurang-kurangnya satu telefon bimbit. . Satu komponen yang anda perlu kenal pasti adalah sijil SSL.
Ini adalah jenis sijil yang diberikan kepada anda untuk domain anda dan data tapak web anda. Apabila anda menggunakan sijil SSL, sebaik sahaja anda menyekat tapak web anda melalui beberapa lapisan soket dan Sijil SSL adalah tambahan yang dihantar kepada pelanggan anda. Dan bahawa apa yang tidak. Pelanggan adalah selamat, jadi sangat penting bahawa anda membuat laman web anda tidak kelihatan supaya anda boleh membekalkan Sijil SSL. Mendapatkan sijil SSL daripada syarikat yang tidak berprestasi.

1. Comodo: Comodo adalah syarikat pembekal SSL terbesar di dunia. Agensi dalam utama menyediakan perkhidmatan seperti menghentikan semua Cyber serangan dan juga membangunkan platform revolusi CyberSecurity yang membuat ancaman tidak berguna, di seluruh LAN, bersih dan awan. salah satu daripada perintis Sijil SSL yang menawarkan Syarikat yang ditawarkan SSL Sijil bagi setiap percuma dan premium asas.

2. DigiCert: majikan mampu pelbagai jenis Sijil SSL seperti standard SSL, EV SSL, multi-domain SSL, EV multi-domain, kad liar dan infrastruktur utama awam. Sijil SSL popular yang bekerja dan serasi dengan semua pelayar. Perusahaan ini menggunakan 2048/4096 SHA2 RSA yang menyokong EC DSA dan sebagai tambahan kepada ini, ia adalah tambahan memuaskan HIPAA dan PCI pematuhan.

3. GeoTrust: GeoTrust mampu pelbagai jenis perkhidmatan seperti penyulitan runcit dan Penjual SSL, pengesahan Laman web, tandatangan digital, menandatangani kod, e-mel tertutup ketat, dan organisasi SSL. lapisan soket yang boleh menyerang dengan Tembok Api, Sitelock Pertahanan dan perlindungan perisian hasad.

4. GoDaddy: GoDaddy memberikan Sijil SSL dengan penyulitan yang kukuh SHA-2 dan 2048-bit. Ia juga boleh dicapai dalam pensijilan DV, OV, dan EV SSL. menawarkan pengesahan lanjutan, identiti yang dipercayai dan urus niaga yang agak selamat.

5. Nama global: GlobalSign adalah salah satu daripada syarikat penyelesaian keselamatan yang luar biasa untuk jenis perniagaan yang berbeza dari kecil hingga besar. salah satu nama jenama terkemuka dan terkenal dalam disiplin terbina dalam CyberSecurity.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: