TOP SSL TANÚSÍTVÁNY SZOLGÁLTATÓ CÉGEK, HOGY A WEBSITE HTTPS

Idő megváltozik, és mint tudjuk, hogy mindenki használja a nettó a mai napig, amikor úgy tűnik, hogy a regionális látsz egy dolog újra és újra, hogy mindannyian legalább egy mobiltelefon. . Egy összetevő van-hoz azonosságot megállapít van mi van SSL igazolás.
Ez egy olyan bizonyítványtípus, amelyet a tartománya és a webhelye adatai számára biztosítanak. Ha SSL tanúsítványt használ, amint blokkolja a webhelyét néhány socket rétegen keresztül, és az SSL-tanúsítvány ezen felül továbbítható az ügyfeleknek. És ez volt az, ami nem volt. Az ügyfelek biztonságosak, így nagyon fontos, hogy a webhely láthatatlan, így a kínálat az SSL-tanúsítványokat. SSL-tanúsítvány beszerzése a nem teljesítő vállalattól

1. Comodo: Comodo a világ legnagyobb SSL szolgáltató vállalat. Az Ügynökség a fő szolgáltatásokat nyújt, mint a megállás minden számítógépes támadásokat, és fejleszti a forradalmi CyberSecurity platformot, hogy teszi fenyegetések haszontalan, az egész LAN, net és felhő. a céget engedélyező, az SSL-t kínáló Pioneer SSL tanúsítványok egyike az egyes szabad és prémium alapokra vonatkozó tanúsítványokat.

2. DigiCert: a munkáltató biztosítja a különböző típusú SSL tanúsítványok, mint a standard SSL, EV SSL, multi-domain SSL, EV több domain, a vadon élő kártya és a nyilvános kulcsok infrastruktúráját. népszerű SSL tanúsítványokat, amelyek a munka és kompatibilis minden böngészőben. Ez a gazdálkodó él a 2048/4096 SHA2 RSA, amely emellett támogatja az EK DSA-t, és ezen túlmenően ezen felül megfelel a HIPAA és a PCI a követelményeknek.

3. GeoTrust: GeoTrust nyújt különböző típusú szolgáltatások, mint a lakossági és viszonteladó SSL titkosítás, weboldal hitelesítés, digitális aláírások, kód aláírása, szorosan zárt e-mail, és a szervezet SSL. invulnerable socket réteg a tűzfal, Sitelock védelmi és malware védelem.

4. GoDaddy: GoDaddy ad SSL tanúsítványok masszív SHA-2 és 2048 bites titkosítás. Ez is elérhető-ban DV, OV, és EV SSL igazolás. felajánl haladó hitelesítés, bízott azonosság és egész biztosít lebonyolítás.

5. GlobalSign: GlobalSign az egyik kivételes biztonsági megoldások cég a különböző típusú vállalkozások a kis és nagy. az egyik vezető és legismertebb márkanevet a beépített kiberbiztonság tudományágában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: