TOP VIRTUAL OFFICE HELYET NYÚJTÓ CÉGEK

Mint azt mindannyian tudjuk, hogy manapság az egész világ vált az egyik a technológiával. Ma, a vállalatok szívesebben utaznak a világ minden tájáról egy nemzet. Mindannyian hallottunk sok multinacionális vállalatok és remélem, hogy érted, hogy a multinacionális ügynökség azt jelenti, hogy van egy szervezet, amely egyre nagyobb üzleti tevékenységét a különböző országok mellett a saját országában, ami a képesség, hogy az üzleti a gazdálkodó termékének reklámozott munkán.
Úgyhogy megértjük, mi történik a virtuális munkahelyvel, és miért van szükség az irodai ágazatra. Manapság számos csoport befolyásolja a digitális munkahely teret, így azokat a digitális irodai bérlet alapján is használhatja. Hadd mondjam el, a nevét néhány, a legjobb ügynökségek a világon, így ha szüksége van egy digitális irodai, akkor vegye fel a kapcsolatot ezen ügynökségek és minimálisra csökkenti az értékét a virtuális munkahely foglalás a virtuális irodában.

1. Servcorp (látogasson el a hivatalos honlap): ServCorp egy multinacionális szervezet, amely számos szolgáltatást, mint a digitális munkahely kiszolgált irodai szerelvény szoba Couching terület és sok más IT-szolgáltatások. A szervezet szolgáltat kiegészít digitális szolgáltatás választások-ban recepciós szolgáltatás-ban híres fekvések. Ha Ön szükség egy találkozó akkor a összeg-ból haza smartphone részére-a teendő vállalat Workplace van tényleges Hivatal Él recepciós szolgáltatás. A saját szükséglet kielégítésére a kapcsolódó munkahelyet is használhatjuk.

2. DaVinci Virtual (látogasson el a hivatalos honlap): DaVinci Digital egy multinacionális vállalat, amely számos szolgáltatást, mint a Virtual Office Space Service Live recepciós Live Web Chat Meeting Space kommunikációs szolgáltatások és sok különböző szolgáltatásokat, amelyek feltétlenül fejleszteni kell az üzleti súgót. digitális helyeket az üzleti és a bérleti díj, továbbá a Landmark kínál nem nyilvános irodák, egyéni padló, dedikált tér, tárgyalótermek, rendezvény tér.

3. IWG PLC (korábban Regus) (látogatás hivatalos honlap): IWG PLC, szintén elfogadott International Workplace csoport és annak hivatalos neve, akkor tisztában van ezzel a társaság nevével Regus. Ezen túlmenően, a vállalat megerősíti sokféle vertikumok a vállalkozások számára. A szervezet kínál virtuális munkahely megoldások szervezetek egy-az-egy-fajta helyen, amellett, hogy szabadúszók lehetőségek induló. A fiatalabbak Magánszemélynél tartják

4. Opus virtuális irodák (látogatás hivatalos honlapja): Ez a szervezet széles skáláját kínálja a digitális irodai kínálata és akkor is kihasználni a virtuális munkahely-programok, mint például a tartózkodás recepciós és név cég levelezési cím, a társasági mobiltelefon számát, szervezet faxszáma, konvertálja a hangposta can. Hang átalakul egy első osztályú név át egy hatalmas különféle szolgáltatások használata postaládák javítására a társasági e-mailt.

5. CEO kíséret (látogat tisztviselő website): a CEO kíséret van egy magtok Ügynökség amit felajánl egy változatosság-ból Workplace felajánlás mint társaság-működő hely, tényleges hivatal, gyűlés lehetőségek, szálló hivatal, vállalat támogat amit ön beszerez részére ez testület. Lehet használni, hogy nagyon foglalkoztathatók a munkád. A vállalat munkahelye az amerikai kereskedelmi szervezet kivételes alkatrészeinek. És egyedülálló ország.

Ha megy minden más ország, ha megy minden más ország, akkor azonnal vásárol földet, vagy fog futni segítségével bérelt földet a szervezet. Minden munkáltató akar vásárolni kevesebb földet, ő inkább bérelni földet, hogy bővítse üzleti. Ma már látjuk, hogy sok vállalat alakult minden sarkában az ország, hogy azok már nem zavarta meg a vevőt a cég bármilyen módon, mintha én tartani a hozzáállása, hogyan kell nevet HP, én tudnod kell , van egy laptop társaság, és ezekben a napokban minden Amerikai Egyesült Államok, ahol ez a vállalat megy, az iroda a sarokban tesz a munkáját, hogy minden munkavállaló, hogy a HP üzleti laptopok vásárolni, és visszaállítani a laptop.

Mivel a növekvő kereslet a világ kezdete, a kereslet a Hardol munkahely szervezet megkezdte a növekvő ma. Úgy gondoljuk, hogy az Ügynökség, amely megkezdte a szervezet már nem rendelkezik, hogy sok beruházást, egy időben ez egy pontos ország. Ha nagyítani tudja magad, vagy menjen el a U. s. Egy másiktól a cég segítségét kell kérniük. Hallottad lesz Sir Kam és egy ügynökség, amely nem holnap irodájában. Ön tudomásul veszi, hogy bármilyen virtuális munkahely a digitális iroda, a vállalat biztosítja a hivatal. Ők csinál-uk megold és beszerez-uk cím.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: