TOPP 5 ANTIVIRUS PROGRAMVARE I VERDEN

Med sikkerhetstrusler på vei oppover over hele verden, er behovet for en utmerket antivirus tjeneste større enn noensinne. Men å gjøre antivirusprogrammer en stor prioritet i et overfylt marked scenen kan være en skremmende utfordring.
Ikke for å bekymre skjønt, idet ITProPortal er her over å hjelpe, neden er noe stor valgmulighetene for antivirus planer. Vi vil også holde oppdatere denne informasjonen med alle moderne avtaler og nye utgivelser, så sørg for å ha alle antivirus antivirus informasjon.

1. BitDefender (besøk funksjonær website)-BitDefender Antivirus Addisjonstegn 2019 er lett å stå opp og gå med en lett installasjon forarbeide. Imidlertid, være oppmerksom på det det er en best å opprette en opp på-line regningen med en elektronisk innlevere henvende seg tidligere å Initial ned belaste og installasjon. Det er noen svakheter i programmet som helt forsvare tre gadgets med unntak av flere lisenser, selv om noen konkurrerende varer forsvarer bare én enhet

2. McAfee (besøk funksjonær website)-McAfee er ettall av de fleste anvendt antivirus løsning skaffe, og er blitt anvendt på grunn av det for det første opptreden av det virus. McAfee tilbyr et komplett utvalg av sikkerhets varer som antivirus, brannmur og anti-spyware programmer. McAfee antivirus vil holde datamaskinen fri for virus, ormer, trojanere og andre ondsinnede programmer.

3. Norton (besøk offisielt nettsted)-Norton Antivirus Plus er dagens antivirusprogram i selskapet. Norton har eksistert i evigheter, med en solid anerkjennelse han har tjent over flere ti år. Legge til omdømme, Norton gir anstendig verdi med sin årlige medlemskaps kostnad. Norton Antivirus Plus gir en masse passelig pics å administrere innstillinger. Vi likeledes like URL blokkert, hvilke kanne beskytte brukernes fra malware igjennom blokkert besøker å ondsinnet websites.

4. Webroot (besøk funksjonær website)-overalt antivirus tar en lightweight adgang å antivirus programvare. Deres program er en teeny 2MB nedlasting, og ingen ønske om tunge signaturoppdateringer gjør det best for mennesker med svak internett-tilkoblinger. En stor addisjonstegn av denne liten programvare er det alt den starter virkelig rask, og skrånende ' aften krype eldre systemer.

5. ESET NOD32 (besøk funksjonær website)-ESET NOD32 Antivirus er en fordelaktig garanti suite det filterene virkelig-tid malware sikringen, forbløffende heuristisk oppdagelsen, anti-ransomware lag, høyst garanti og URLs å hindre ondsinnet websites. I tillegg bruker modulen Powersley på Woodall, et forsvar mot ondsinnede skript, en skanner for USB masselagringsenheter, og en UEFI-skanner for sikkerhet på et tidspunkt i oppstartsprosessen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: