TOPP SSL-SERTIFIKAT LEVERANDØRSELSKAPER Å GJØRE NETTSTEDET DITT HTTPS

Tid endringer og som vi alle vet at alle bruker nettet til denne dagen når du synes å være i din regionale du se en ting igjen og igjen at vi alle har minst en mobiltelefon. . En komponent du må identifisere er det som er SSL-sertifikat.
Dette er en type sertifikat som er gitt til deg for ditt domene og ditt nettsteddata. Når du bruker et SSL-sertifikat, så snart du blokkerer webområdet gjennom noen socket lag og SSL-sertifikatet er i tillegg overføres til kundene dine. Og det var det ikke var. Kundene er sikre, så det er svært viktig at du gjør ditt nettsted usynlig, slik at du kan levere SSL-sertifikater. Skaff SSL-sertifikat fra et firma som ikke utfører utføring.

1. Comodo: Comodo er verdens største SSL leverandør Provider Company. Byrået i hoved har tjenester som stopper alle Cyber-overgrep og også utvikler revolusjonerende nettsikkerhet plattform som gjengir trusler ubrukelig, på tvers av LAN, nett og Sky. et av Pioneer SSL-sertifikater autorisere selskapet som tilbyr SSL sertifikater på hver gratis og Premium Basic.

2. DigiCert: arbeidsgiver gir ulike typer SSL-sertifikater som standard SSL, EV SSL, multi-domene SSL, EV multi-domene, Wild Card og offentlig nøkkel infrastruktur. populære SSL-sertifikater som fungerer og er kompatible med alle nettlesere. Denne virksomheten gjør bruk av 2048/4096 SHA2 RSA som i tillegg støtter EC DSA og i tillegg til dette det i tillegg tilfredsstiller HIPAA og PCI samsvar.

3. GeoTrust: GeoTrust gir ulike typer tjenester som detaljhandel og forhandler SSL-kryptering, nettsteds autentisering, digitale signaturer, kodesignering, tett lukket e-post og organisering av SSL. usårbar Socket Layer med brannmur, Sitelock forsvar og beskyttelse mot skadelig programvare.

4. GoDaddy: GoDaddy gir SSL-sertifikater med solid SHA-2 og 2048-bits kryptering. Det er også tilgjengelig i DV-, OV-og EV SSL-sertifisering. tilbyr avansert autentisering, klarerte identiteter og ganske sikker transaksjon.

5. GlobalSign: GlobalSign er en av de eksepsjonelle sikkerhetsløsninger selskap for forskjellige typer bedrifter fra små til store. en av de ledende og mest kjente merkenavn i disiplin av innebygde datasikkerhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: