A VILÁG LEGJOBB ANTIVÍRUS CÉGEK

Mint mindannyian úgy vélik, hogy az internetes világ nem teljesen biztonságos, így van néhány lehetőség a vírusok a hackerek. A fő ok részére egy csákányos támadás van köszönhetően némely szélrohamok-ban kódexek, de van csendes egy út-hoz kizárható-a számítógép szerkentyű ha Ön használ vírusölő szoftver.

Akármikor mi használ-unk PC rendszer, sok fájlokat van haladó a belső-ból számítógépünk és köszönhetően a futás-ból egy egyes reszelő, mi tud befejez sok munkák, de ha van egy cél amit reszelő lehet használt ha a számítógép. Ha a szerkentyű akarat dolgozik illően akkor mi tud mond amit a laptop szerkentyű van rossz hosszú ideje most, csak mint egy személy gets egészségtelen belső India, ugyanabban út ha a vírus számítógép berendezés amikor vagy belép, a számítógép gép van beteg és részére ez , szeretne egy pontos víruskereső szoftvert, így ma tájékoztatni fogja, mi van a felső víruskereső szoftvert-, hogy mi az, hogy a megvásárolni kívánt víruskereső szoftvert, ha szükséges, és tartsa a rendszer.

1. NORTON: cybercrime megszüntette a nagy probléma az ultra-modern időkben, azonban foglalkozni vele, azt akarjuk, programok, mint a Northern Antivirus. Ez akarat mond-a rendszer-a azonosság és ez akarat is bezár-a hanglemezek vagy a companyâ ˆ ~ s mozgatható van és laptop berendezés-hoz teremt szoftver programokat részére mindenki.

2. BITDEFENDER: Ez a cég biztosítja a nagyon jó karrier terén a víruskereső szoftver. -A magas-tulajdonság jó vírusölő szoftver van használt majdnem világszerte, ez meghatároz a biztonság-ból ezek váltó mint adat biztonság szintúgy felhő biztonság.

3. MCAFEE: ez az üzleti vállalkozás nagyon régi és nagyon jó. Ez a szervezet nyújt Önnek víruskereső szoftvert az otthoni számítógép védelméhez. Biztosítsa a hálózatot. Sírnod kell csinál-a haza számítógép impregnálható. Ha Ön választ-hoz megvéd-a adat, akkor ez társaság szoftver műsor lesz nagy érted.

4. WEBROOT: Ez a cég kínál világszínvonalú szoftver, amely világszerte használt, védi a DNS-től az intelligens lemez arány, a védelem kezelése nagyon szimpatikus.

5. ESET: védelem a malware-e ez kocogás valahonnan vagy termelő más típusú, ez a szervezet nagyon alkalmas a legjobb víruskereső szoftver. Biztonsági menedzsment központ ad a végpont prototípus platform BF, vagy érzékeli a rekordok megfelelően, és ha azt szeretné, hogy a számítógép jól, ha szeretné használni ezt a víruskereső, megjavítani.

Ma, amikor a fájl nem tudom tájékoztatni mindenkit, hogy a modern kori számítógépes biztonság nem biztonságos, aminek köszönhetően meg kell vásárolni a számítógépeket. Sok emberi lény már nem támogatja a beruházó sok időt, hogy tárolja a számítógépüket, és amiatt, hogy szembesülnek a sok veszteséget. Ez miért lenne fantasztikus-hoz készlet-a laptop egyenletes rövid idő megtakarító számítógépetek. Ha jól meggondoljuk, egy dolog az Ön véleménye, és víruskereső szoftver lesz, hogy ez a szoftver fog kinézni, mint egy pénzt fog neked, de valahol abban az esetben, ha veszel a laptop a szoftver pénz lesz lesz abban a helyzetben, hogy megvásárolja a COMP adatokat. A legnagyobb probléma ma van amit azzal a céllal, hogy eltávolít információ-ból számítógépetek, Önnek van akármi nem-nyilvános tény amit Ön fenntart-on számítógép, bár elfogad amit ez akarat válik nyilvános amit a adat akarat válik elérhető. Ellopják. De Micsoda szörnyű pillanat fog jönni. Piac a személyes tényeket, így a víruskereső szoftver használata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: